Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، علیرضا کشانی سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان، بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه شرکت توزیع برق اصفهان شامل ۵ شهرستان اصفهان، جرقویه، هرند، ورزنه و کوهپایه می‌باشد که با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع با یک میلیون و ۲۷٠ هزار مشترک مشغول به کار است، اظهار داشت: با حدود ۱۵ هزار و ۲٠٠ کیلومتر شبکه توزیع، وظیفه برق‌رسانی و خدمات‌رسانی به مشترکان را داریم همچنین در سال ۱۴٠٠، حدود ۲۴۵ کیلومتر به شبکه توزیع افزودیم و ۵۳٠ کیلومتر شبکه نیز بهینه‌سازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون امتیازات شرکت توزیع برق اصفهان عنوان کرد: در سطح کشور ۳۹ شرکت توزیع برق وجود دارد که در بحث اتوماسیون شبکه‌های برق از شرکت‌های پیشرو هستیم که در این راستا ۸٠٠ نقطه اتوماسیونی در سطح شبکه داریم همچنین حدود ۲۳ هزار نقطه مانیتورینگ و ۱۵٠ خودرو عملیات را از راه دور کنترل می‌کنیم که هر کدام به نوبه خود در مقام اول در سطح شرکت‌های توزیع را داریم.

استان اصفهان کم‌ترین تلفات برق کشور را دارد

کشانی با یادآوری اینکه با ۵ درصد تلفات برق کم‌ترین میزان تلفات در سطح کشور را داریم، اظهار کرد: در حال حاضر از پیک بار ۱۴٠۱ عبور کردیم، سال گذشته همین زمان در سطح شهرها حداقل یک نوبت خاموشی داشتیم و دلیل آن ناترازی برق بود اما امسال با برنامه‌ریزی دقیق، ۱٠ هزار مگاوات ناترازی با مدیریت بار، تلاش شد تا خاموشی به سمت منازل نرود با مدیریت انجام شده در زمینه‌های مختلف، سهمیه هر شرکت مشخص شد و از ۱۵ خرداد طرح مدیریت بار با دقت و ظرافت انجام شد.

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان افزود: شرکت اصفهان هماهنگی‌ها را با صاحبان صنایع انجام داد و تلاش شد مقداری از تولیدات صنابع به شب‌ها یا روزهای تعطیل منتقل شود و یا در بخش کشاورزی قرار بر این شد در ساعات پیک مصرف خود را کم کنند و در ساعات غیر پیک با هزینه برق رایگان کار خود را پیش ببرند همچنین همکاری خوبی در زمینه اصناف صورت گرفت و مجموعه این موارد باعث شد ۱٠ هزار کمبود تولید مدیریت شود و منجر به خاموشی بدون برنامه نشود.

وی بیان داشت: هفته گذشته با توجه به پیش‌بینی‌ها، پیک گرما و نیاز مصرف ۶۹ هزار و ۵۰۰ مگاواتی سطح کشور را گذراندیم و این موفقیت حاصل تلاش‌های اصحاب رسانه، همکاران و دیگر ارگان‌ها است.

کشانی با تأکید بر اینکه شاخص‌ترین پروژه سال گذشته اصلاح ساختار شبکه توزیع بود، اظهار داشت: در معابر شبکه توزیع به‌صورت هوایی و سیم بدون روکش است و حدود ۵۲۷ کیلومتر از پروژه‌های افتتاح شده در این راستا بوده است.

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان تأکید کرد: در برخی صنایع مانند مواد غذایی اگر قطع برق اتفاق می‌افتاد آسیب زیادی وارد می‌شد در همین راستا هماهنگی صورت گرفت و قرار بر این شد با تفاهم خودشان، در ساعاتی کاهش بار صورت بگیرد همچنین شهرداری نیز در زمینه مدیرت بار نهایت همکاری را داشتند.

شارژ خودروهای برقی در ساعات کم بودن بار مصرف انجام شود

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون برقی شدن حمل و نقل سطح شهر توضیح داد: اینکه خودروها به سمت برقی شدن پیش بروند، موضوعی ناگریز است، تحقیقات این روند در وزارت نیرو آغاز شد و شهرداری نیز طرح‌هایی دارد، نیاز است ظرفیت‌سازی لازم را انجام دهیم و به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که شارژ خودروها در ساعات کم بودن بار مصرف صورت بگیرد.

کشانی پیرامون طرح خرید تضمینی برق از خانواده‌های نیازمند عنوان کرد: در سال جاری با توجه به سیاست‌های دولت و کشور، به‌جای پرداخت نقدی به خانوارهای نیازمند، کار از طریق سرمایه‌گذاری پیش رفت در این راستا تسهیلاتی به خانوارها ارائه می‌شود، سامانه برای خانواده‌ها نصب می‌شود تا پس از بازپرداخت وام، عایدی از این طرح داشته باشند.

سرپرست شرکت توزیع برق اصفهان در پاسخ به سوالی پیرامون مصرف برق خط یک مترو گفت: قرارداد مترو برای خط یک حدود ۴٠ مگاوات است که از ۱۴ نقطه تامین برق صورت می‌گیرد البته از حدود ۲٠ درصد قرارداد در حال استفاده هستند.

وی پیرامون مصرف برق صفهان یادآور شد: ۳۳ درصد بارمان مربوط به مصرف خانگی، ۲۸.۶ درصد صنعتی، ۱۵ درصد کشاورزی و ۴.۵ درصد اداری است.

در ادامه این نشست مهرداد جنتیان، معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق اصفهان پیرامون دستاوردهای حوزه خدمات مشترکان در سال گذشته اظهار داشت: یکی از استراتژی‌هایمان ارائه صد درصد خدمات به‌صورت غیرحضوری بود و در حال حاضر حدود ۹۸ درصد خدمات غیرحضوری است و ۲ درصد باقی مانده به‌علت بی اطلاعی مردم است و این روند از سامانه سمیع با شماره‌گیری ۱۵۲۱، برنامه برق من و سایت شرکت است.

وی تأکید کرد: تمام مراحل به‌صورت غیرحضوری است همچنین در این روند حذف کاغذ و جلوگیری از قطع ۱٠٠ اصله درخت رخ داد و باعث جلوگیری از هدر رفت ۵ میلیون ۴۷۹ لیتر سوخت شد.

جنتیان عنوان کرد: در بحث برنامه‌ریزی خاموشی‌ها کم‌ترین ضربه به صنایع وارد شد همچنین کشاورزان نیز همکاری خوبی داشتند و قرار شد ۵ ساعت کار خود را کم‌تر کنند و ۱۹ ساعت به‌صورت رایگان برق دریافت کنند و در مجموع امسال حمایت تمام ارگان‌ها و نهادها داشتیم.

۵۶ درصد از مشترکان برق اصفهان، خوش‌مصرف هستند

معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع برق اصفهان با بیان اینکه حدود ۱۹ درصد مشترکان کم مصرف، ۵۶ درصد خوش مصرف و ۲۵ درصد پرمصرف هستند یادآور شد: در بخش خانگی پاداش‌های خوبی اعمال شد و در این زمینه حدود ۳۷٠ هزار خانوار به مبلغ ۱۵ میلیارد تومان پاداش دریافت کردند.

همچنین سارا صالحی، مدیر دفتر بازار برق و منابع تولید پراکنده شرکت توزیع برق اصفهان گفت: در نیروگاه‌های گازی افزایش ظرفیتی ندشاتیم اما در سامانه‌های خورشیدی، طرحی که در سال جاری دنبال می‌شود طرح حمایتی وزارت نیرو از اقشار کم درآمد است و رویکرد آن توانمندسازی این قشر با استفاده از درآمد پایدار برای خانواده است و در این طرح کل هزینه احداث نیروگاه‌های ۵ کیلوواتی در قالب تسهیلات ارائه می‌شود و قراردادهای خرید تضمینی به‌صورت ویژه دیده شده و نرخ آن بیش‌تر از قراردادهای معمولی است.

وی با یادآوری اینکه ظرفیت پیش‌بینی شده برای استان اصفهان ۵ هزار و ۷٠٠ واحد تسهیلات است، ادامه داد: در این طرح ۴ نهاد حمایتی بسیج سازندگی، کمیته امداد، بهزیستی و مدیرکل امور روستایی و عشایری استانداری وظیفه شناسایی خانوارها و تشکیل پرونده را دارند و در حال حاضر ۳ نمونه را در ورزنه نصب کردیم و هفته گذشته اولین درآمد خود را دریافت کردند.

صالحی پیرامون بومی‌سازی پنل‌های خورشیدی خاطرنشان کرد: در کل کشور اتفاقاتی در این حوزه رقم خورده و موافقت برای راه‌اندازی ۲ کارخانه پنل خورشیدی در استان اصفهان انجام شده است.

تا سال ۱۴۰۵، خاموشی برق به ازای هر نفر در سال به کم‌تر از ۳۰ دقیقه خواهد رسید

در پایان نیز حمیدرضا آقایی، معاون بهره‌برداری شرکت توزیع برق اصفهان اظهار داشت: برخی از خاموشی‌ها ناشی از توزیع است که مربوط به تعمیرات است و در سطح جهانی شاخصی برای آن مطرح است، این عدد در سالیان گذشته ۸۵٠ دقیقه برای هرنفر در سال بود، سال گذشته به حدود ۱۲۰ دقیقه و در حال حاضر به ۱٠٠ دقیقه رسیده است و تا سال ۱۴٠۵ به کم‌تر از ۳٠ دقیقه خواهد رسید.

وی پیرامون اقدامات انجام شده در زمینه کاهش خاموشی‌ها تصریح کرد: برنامه‌ای جامع برای استفاده از کلیدهای هوشمند، تعمیرات بدون خاموشی، تعمیرات هوشمند و مکان‌محور، استفاده از نرم‌افزارها، افزایش کلیدهای جداکننده، تعویض کابل‌های فرسوده پیش‌بینی و انجام شده است.

صالحی توضیح داد: تلاش کردیم یک قدم جلوتر از مشترکان باشیم و عیوب احتمالی را برطرف کنیم و در نهایت هدف این است تعداد تماس‌های غیرحضوری را نیز کاهش دهیم که در این راستا نسبت به سال گذشته حدود ۲٠ درصد کاهش داشتیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: هفته دولت شرکت توزیع برق شرکت توزیع برق اصفهان سارا صالحی حال حاضر شبکه توزیع سال گذشته انجام شده انجام شد ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟