Web Analytics Made Easy - Statcounter

"رمز ارز" (رمزپول یا ارز رمزپایه) نوعی پول دیجیتال است که در آن، تولید واحد پول و تأیید اصالت نقل و انتقال آن با استفاده از الگوریتم‌های رمزگذاری شده کنترل می‌شود و معمولاً بطور غیرمتمرکز (بدون وابستگی به یک بانک مرکزی) کار می‌کند. سال گذشته قبل از این‌ که صنعت استخراج رمزارز در کشور قانونی شود، به ماینرها(استخراج‌کنندگان رمزارز) قاچاقچی برق می‌گفتند اما پس از مدتی، دولت، این صنعت را به رسمیت شناخت ولی تعرفه مصرف آنها را در ردیف برق‌های صادراتی در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمیدرضا پیرپیران، روز دوشنبه در یک نشست خبری مشترک با مدیرعامل شرکت گاز استان افزود: از طرف دستگاه قضایی استان بشدت با تولیدکنندگان رمزارز برخورد می‌شود.

وی هشدار داد: مالکان منازل، باغ‌ها و مغازه‌ها در اجاره دادن باید مراقب باشند زیرا برخی افراد با اجاره املاک، در حوزه تولید رمز ارز فعالیت کرده‌اند و این کار مشکلاتی را برای مالکان ایجاد کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان تصریح کرد: تابستان سال جاری بواسطه تمهیدات پیش‌بینی شده، هیچ خاموشی مگر خاموشی‌های گذرای ناشی از وقوع حوادث برق، رُخ نداد.
وی ادامه داد: شاخص خاموشی در سال های ۹۳ و ۹۴ معادل ۸۵۰ دقیقه به اندازه هر مشترک بود که امسال این رقم به کمتر از ۱۳۰ دقیقه رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان افزود: با کمک صنعت و مردم تلاش می‌کنیم تا در زمستان نیز خاموشی نداشته باشیم و تاکنون حتی معابر استان هم دچار خاموشی کلی نشده ‌است.
وی اضافه کرد: تمام تلاش وزارت نیرو آن است که امسال در حوزه برق قطعی رُخ ندهد زیرا بدلیل شیوع ویروس کرونا و ضرورت رفع قطع برق بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و وجود کلاس‌ها و آزمون‌های مجازی، قطعی برق مشکل ایجاد خواهد کرد لذا تلاش می‌کنیم تا قطعی برق ایجاد نشود.
پیرپیران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های وزارت نیرو گفت: امسال باید ۲ تا ۴ هزار مگاوات ساعت، بهینه مصرف برق در سطح کشور داشته باشیم که ۳۶۸ مگاوات ساعت آن سهم اصفهان است.
وی اضافه کرد: در همین راستا اگرچه در تابستان کوشیدیم پیک شبکه نداشته باشیم ولی در زمستان بحث انرژی مطرح است و باید تلاش کرد تا در همه ساعات شبانه روز، مصرف برق بهینه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان افزود: در همین راستا برنامه‌هایی از جمله کنترل روشنایی معابر در دستور کار قرار گرفت که یکی از آنها، یکی در میان شدن روشنایی معابر بود تا از این طریق امکان بهینه شدن ۷۷۰ مگاوات ساعت فراهم ‌شود.
وی ادامه داد: همچنین فتوسل‌های خاموش و روشن‌کننده چراغ‌ معابر به گونه‌ای تنظیم شده تا این چراغ‌ها صبح ۱۵ دقیقه زودتر خاموش و شب ۱۵ دقیقه دیرتر روشن شود و این کار امکان بهینه‌سازی ۸۴ مگاوات ساعت برق  را فراهم سازد.
وی گفت: کم‌مصرف کردن چراغ‌ معابر، بازرسی میدانی از ادارات در راستای ترویج مصرف صحیح، کاهش برق مُجمتمع‌های مسکونی با همکاری مردم، کاهش نور میوه‌فروشی‌ها، بهینه‌سازی ۲۴ مگاوات ساعت در مراکز نظامی، شناسایی مراکز تولید رمزارز و برخورد قاطع با آنها و کاهش مصرف مشترکان در قالب برنامه‌های تشویقی، از دیگر برنامه‌های ماست.
پیرپیران ادامه داد: ادارات می‌توانند با کاهش نور راهروها، محوطه‌ها، خاموشی آب‌نماها و هوشمندسازی موتورخانه‌ها در راه بهینه‌سازی مصرف برق خود بکوشند از همین‌رو ضمن توجیه ادارات، تیم بازرس انرژی متشکل از نماینده شرکت آب، شرکت برق و بازرسی استانداری نیز در ادارات حضور یافته و روند بهینه‌سازی را دنبال می‌کنند.
وی تاکید کرد: انرژی در هیچ‌ جای دنیا محدود نیست لذا همه باید همه تلاش کنند تا به نحو احسن از انرژی استفاده شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان با اشاره به برخی الگوهای اشتباه مصرف برق یادآور شد: در هیچ جای دنیا روش‌هایی مثل روشن کردن چراغ مغازه‌ها در روز روشن بویژه میوه@فروشی‌ها و لوستر فروشی‌ها مرسوم نیست.
به گزارش ایرنا، شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان یک میلیون و ۱۷۲ هزار مشترک دارد که ۷۷ درصد از آنها خانگی، ۵ درصد عمومی، یک درصد کشاورزی، یک درصد صنعتی و ۱۶ درصد تجاری است.

برچسب‌ها رمز ارز انرژی برق مصرف بهینه برق اصفهان برق شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رمز ارز انرژی برق مصرف بهینه برق رمز ارز انرژی برق مصرف بهینه برق اصفهان برق شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان مدیرعامل شرکت مگاوات ساعت بهینه سازی مصرف برق رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • معرفی معلم مراغه‌ای به عنوان برگزیده کشوری
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • خلاقیت معلم مراغه‌ای در ایجاد نگرش مصرف بهینه آب
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی