Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق استان اصفهان گفت: سامانه "هما" با عنوان "هوشمندسازی مدیریت اتفاقات" برای نخستین بار در استان اصفهان از ابتدای خردادماه اجرایی شد که در این طرح همه حوادث و اتفاقات مشترکان برق سریعا قابل رسیدگی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین شکراللهی ظهر امروز یکشنبه یکم تیرماه در نشست خبری شرکت توزیع برق استان اصفهان به مناسبت هفته مدیریت مصرف آب و برق، اظهار کرد: شرکت برق استان دارای ۸۲ پست فشار قوی است که با ۶۱۹ خط اصلی برق حدود یک و نیم میلیون مشترک را برق رسانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هدف شرکت توزیع برق در سال گذشته رساندن میزان خاموشی‌ها به ۱۹۸ دقیقه بود، افزود: خوشبختانه در این موضوع به سطح ۱۹۷ دقیقه رسیدیم که ۱۹۷ دقیقه میزان خاموشی هر مشترک در سال بوده است.

مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق استان اصفهان، تصریح کرد: با طرح‌های مختلفی توانستیم کاهش مصرف مشترکان را مدیریت کنیم تا خاموشی‌های گسترده‌ای در استان نداشته باشیم.

وی در خصوص اجرای طرح "هما" در استان اصفهان، اظهار کرد: طرح سامانه "هما" با عنوان "هوشمندسازی مدیریت اتفاقات" برای اولین بار در استان اصفهان در حال اجرایی شدن است که در این طرح به محض تماس مشترک در اتفاقات و حوادث تمام اطلاعات مشترک بر روی نقشه برای اپراتور مشهود خواهد بود.

شکراللهی با تاکید بر اینکه با این روش همه حوادث و اتفاقات برق سریعاً قابل رسیدگی است، اظهار کرد: در شرکت توزیع برق سه دسته مشترک وجود دارد مشترکانی که شماره و اطلاعات آنها ثبت است دسته دوم مشترکانی که با گرفتن یکی از اطلاعات مانند کد ملی یا شناسه قبض و یا شماره تلفن ثابت دیگر اطلاعات او نمایش داده می‌شود و دسته سوم مشترکانی است که هیچ اطلاعاتی از او وجود ندارد و با گرفتن اطلاعات این موارد در سامانه ثبت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مشترکان به محض تماس با شماره ۱۲۱ در فرآیندهای شرکت شرکت برق قرار می‌گیرند، گفت: این فرآیند به صورت اتوماتیک بوده و بدون نیاز به مشترک و مراجعه حضوری تمام اطلاعات او ثبت و به قسمت مربوطه ارجاع داده می‌شود و همه مراحل کار در سیستم هما ثبت و در روزهای بعد قابل پیگیری خواهد بود که این سیستم تنها در کشورهای معدودی اجرایی شده و برای اولین بار از اول خردادماه در کل استان اصفهان اجرایی شده است.

۲۳ هزار مشترک دیماندی در استان اصفهان وجود دارد

در ادامه این نشست جعفر نصر، مدیر دفتر خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان، اظهار کرد: در استان اصفهان ۲۳ هزار مشترک دیماندی (مشترکین صنعتی یا کشاورزی که از ۳۰ کیلو وات به بالا مصرف دارند) وجود دارد که در سال جاری حدود چهار هزار و ۸۹۴ مشترک دیماندی دارای تجاوز از قدرت مصرف هستند.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما به مشترکان دیماندی مشارکت در طرح‌های کاهش مصرف است، افزود: بهتر است این مشترکان در تمام ایام سال مصرف خود را به حد خریداری شده برسانند و موضوع دیگر اینکه از شرکت برق به حد مصرف خود خریداری کنند تا مشکلی برای مصرف برق استان پیش نیاید و استان با افزایش مصرف در وضعیت قرمز قرار نگیرد.

مدیر دفتر خدمات مشترکین شرکت توزیع برق استان اصفهان، گفت: در استان اصفهان مناطق گرمسیری سه و چهار را داریم که بخش مرکزی کاشان و آران و بیدگل مشمول تعرفه مناطق گرمسیری سه هستند و شهرستان خور و بیابانک هم شامل تعرفه منطقه گرمسیری چهار است.

وی در تشریح این موضوع افزود: شهرستان خور و بیابانک تنها از اول تیر تا مردادماه در تعرفه گرمسیری قرار می‌گیرد و مابقی سال در این وضعیت مصرفی قرار نمی‌گیرند همچنین شهرستان آران و بیدگل هم از ابتدای خردادماه تا پایان شهریورماه مشمول تعرفه گرمسیری است.

کد خبر 429885

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شرکت توزیع برق استان اصفهان مدیریت مصرف برق پیک مصرف تابستان پیک مصرف برق حوادث مشترکین برق مشترکان پرمصرف خاموشی برق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت توزیع برق استان اصفهان استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۶۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محسن اردکانی در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای استان تهران افزود: متوسط بارندگی‌های تهران سالانه ۲۸۰ میلیمتر است، اما در چهار سال اخیر این میزان بین ۱۹۰ تا ۲۱۰ میلیمتر در نوسان بوده است.

مدیرعامل آبفای استان تهران ادامه داد: سالانه بین ۱.۵ تا ۴ درصد نیز به شمار مشترکان شرکت آبفای استان تهران افزوده می‌شود و در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مدیریت مصرف وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: البته تنش آبی موجب غفلت شرکت آبفای استان از انجام برنامه‌ها و پروژه‌های زیربنایی و اثرگذار نشده است و همان‌طور که در ابتدای امسال بیش از ۱۷ هزار میلیارد تومان پروژه در این استان به مرحله بهره‌برداری رسید، تلاش خواهیم کرد تا پایان امسال نیز شهروندان و ساکنان استان تهران از مزایا و خدمات ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان پروژه جدید برخوردار شوند.

اردکانی گفت: خادمان مردم در شرکت آب و فاضلاب استان تهران همه توان و تلاش خود را برای تأمین و توزیع مناسب آب به کار گرفته‌اند؛ اما آنچه که در نهایت موجب ثمردهی این تلاش‌ها خواهد شد، همراهی و مشارکت مردم در مدیریت مصرف است.

تهرانی‌ها چقدر از آب شرب کشور را مصرف می‌کنند؟ | نمای مصرف آب در پایتخت

مدیرعامل آبفای استان تهران آب را حیاتی‌ترین کالای زندگی دانست و با اشاره به تنش آبی و خشکسالی‌های چند سال اخیر، پیشنهاد داد: پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب در دستگاه‌های اجرایی راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: کمبود منابع آبی چالشی‌ترین موضوع کشور و مدیریت مصرف آب اولویت نخست شرکت‌های آب و فاضلاب برای گذر از این چالش محسوب می‌شود که یکی از مولفه‌های اثربخش در مدیریت مصرف، اقدام‌های فرهنگی است.

اردکانی با بیان اینکه قوانین و مقررات و قیمت‌گذاری آب و استفاده از تجهیزات و ابزار کاهنده مصرف سایر مولفه‌های مدیریت مصرف را شامل می‌شوند، گفت: در این زمینه باتوجه‌به قوانین و امکانات موجود، اقدام‌های لازم صورت می‌گیرد؛ اما در حوزه فرهنگی به فعالیت‌ها و اقدام‌های فراگیری نیاز است که همکاری و کمک روابط‌عمومی دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این زمینه بسیار مؤثر خواهد بود.

به گفته وی، وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب در چهار سال اخیر که خشکسالی بر کشور سایه انداخته است، تلاش‌های زیادی را برای تأمین آب انجام داده‌اند و اگرچه سقایی مردم وظیفه و افتخار شرکت‌های آب و فاضلاب است؛ اما همکاری‌های فرابخشی برای انجام این وظیفه از روی اخلاص است و این تلاش چنانچه با کار مضاعف و مشارکت جمعی همراه شود، توفیق و برکت فراوانی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران به اشاره به شمار بالای کارمندان دستگاه‌های اجرایی و نهادها، افزود: روابط‌عمومی این دستگاه‌ها می‌توانند در کمک به مدیریت مصرف آب، پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب را در بین کارمندان و خانواده‌های آنان راه‌اندازی کنند و همچنین به مدیران ارشد دستگاه‌های خود پیشنهاد دهند تا یک شهردار آب برای پایش و مراقبت از تأسیسات و جلوگیری از هدررفت آب انتخاب کنند.

تامین آب تهران در چه شرایطی به مشکل می خورد؟

وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های گسترده روابط‌عمومی شرکت آبفای استان تهران در سال گذشته و به‌ویژه راه‌اندازی پویش‌های آب بهتر است یا ثروت و تهران، شهر حساس به آب، افزود: این فعالیت‌ها در مدت کوتاهی موردتوجه مخاطبان قرار گرفته و دامنه آن از استان تهران فراتر رفته و به سایر استان‌ها نیز تسری یافته است.

کد خبر 848697 برچسب‌ها وزارت نیرو خبر مهم آبفا - آب و فاضلاب تهران

دیگر خبرها

  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • برخورداری ۱۶۹ هزار مشترک روستایی از آب شرب تا پایان سال
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی