Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: اگر مشترکان از الگوی مصرف تعدی کنند علاوه بر ۷ درصد افزایش قیمتی که هرسال به قبوضشان افزوده می‌شود ۱۶ درصد دیگر نیز جریمه می‌شوند که در کل شاهد افزایش ۲۳ درصدی قیمت قبض خود خواهند بود. ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

مرسل صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان اظهار داشت: به دلیل محدود بودن ظرفیت شبکه برق و افزایش دمای هوا به خصوص در ایام و ساعات پیک مصرف که از خردادماه شروع می‌شود و تا انتهای شهریورماه ادامه دارد، 40درصد نیاز برق مشتریان بیشتر می‌شود، بنابراین احتمال خاموشی در این ایام بیشتر است اما امیدوار هستیم با همکاری مردم امسال شاهد خاموشی نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در بحث مصارف خانگی و شرکتی برق مانند برخی وسائل سرمایشی و گرمایشی که نیاز به برق دارد باید با همکاری مصرف کننده بار شبکه را کنترل کنیم تا مصرف به سمت بهینه شدن حرکت کند. به طور مثال با عایق‌کاری خانه، بستن درب و پنجره‌ها، تنظیم کولرهای آبی بر روی دور کم (24 تا 26درجه برای کولرهای گازی) مواردی است که اگر به نحو صحیح انجام شود به مصرف بهینه برق کمک شایانی می‌کند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: در راستای بهینه‌سازی برق تفاهم نامه‌هایی نیز با بخش‌های مختلف اداری همچون صنایع کشاورزی امضا کرده‌ایم که این تعداد به 7 هزار و 500 عدد رسیده است و در ازای همکاری خوبی که این شرکت‌ها با ما انجام می‌دهند پاداشی را در قبوض برق آنان به صورت بستانکاری در نظر می‌گیریم.

وی عنوان کرد: در بحث مدیریت بار به طور مثال حداقل 115 مگاوات برق روزانه درنظر گرفته شده است برهمین اساس در سطح کشور نیز برای شرکت‌های توزیع یک سقف پیک و یک مدیریت واحد مقرر گردیده است که تعدی گری از آن، این شرکت‌ها را در ناحیه قرمز قرار می‌دهد.

60 میلیارد ریال پاداش صرفه‌جویی مصرف برق به صنایع استان مرکزی پرداخت شدجزئیات طرح «099» در اصفهان؛ با مدیریت مصرف برق به دنبال تابستانی بدون خاموشی هستیمبرق مصرفی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به صورت رایگان محاسبه می‌شود


صالحی افزود: در سال گذشته 81 درصد از مصرف‌کنندگان مطابق الگو استفاده می‌کردند و 19 درصد مابقی مشمول جریمه 16 درصدی افزایش قیمت برق شدند اما امسال باتوجه به نزدیک شدن ایام پیک اگر مصرف کنندگان بر اساس الگو کاهش مصرف داشته باشند پاداشی نیز برای آنان درنظر گرفته می‌شود همانطور که در سال گذشته مبلغ 4 میلیارد تومان پاداش به 29 درصد از مصرف کنندگان تعلق گرفت.

وی خاطرنشان کرد: اگر مشترکان از الگوی مصرف تعدی کنند و بیش از حد مصرف نمایند علاوه بر 7 درصد افزایش قیمتی که هرسال به قبوضشان افزوده می‌شود 16 درصد دیگر نیز جریمه می‌شوند که در کل شاهد افزایش 23 درصدی قیمت قبض خود خواهند بود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان در خصوص مصرف بهینه بیشتر هموطنان بیان کرد: برای مصرف بهینه باید کولر را بر روی دور کند تنظیم کرد و اگر در طول روز نیازی به برق ندارید روشنایی را خاموش نگه دارید و از نور آفتاب استفاده کنید همچنین باید توجه نمود که ساعات پیک مصرف در تابستان بین ساعت 12 تا 16، 19 تا 23 و در زمستان بین ساعت 17 تا 21 هست که رعایت مصرف بهینه برق در این ساعات توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ 174/ی

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت مصرف مصرف بهینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۱۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور