Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@03:12:51 GMT

لزوم کاهش ۲۰ درصدی مصرف خانگی برق در اصفهان

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۱۷۷۹۰

لزوم کاهش ۲۰ درصدی مصرف خانگی برق در اصفهان

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: سرانه مصرف کشور برق کشور ۲۱۰ کیلو وات ساعت میانگین و سرانه مصرف برق اصفهان ۸۰ کیلو وات ساعت و نسبت به سرانه جهانی بیشتر است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرسل صالحی امروز سه شنبه - ۵ شهریورماه - در نشستی خبری اظهار کرد: در حالت عادی پیک مصرف اصفهان ۸۰۰ مگاوات است که در فصل تابستان به بیش از یک هزار و ۲۰۰ مگاوات در ساعات ۱۳ الی ۱۵ می‌رسد، بر اساس پیش بینی‌های انجام شده قرار بود به میزان چهار هزار مگاوات مدیریت مصرف اتفاق بیفتد که خوشبختانه با همکاری مردم توانستیم آن را محقق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان اصفهان در کل تابستان در ناحیه سبز مدیریت مصرف برق قرار گرفت و هیچ موقع در اولویت قطعی قرار نگرفتیم، امسال سقف پیک تعیین شده با وجود ۸.۵ درصد رشد نسبت به سال گذشته رعایت شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: ۲۱۰ کیوات ساعت میانگین سرانه مصرف کشور و ۸۰ کیلووات ساعت نیز میانگین سرانه مصرف استان اصفهان است که نسبت به سرانه جهانی بیشتر بوده و نیازمند کاهش آن هستیم.

صالحی افزود: حداقل ۳۶ درصد مصرف انرژی در شهرستان اصفهان در بخش خانگی انجام می‌شود و فقط با کاهش ۲۰ درصدی مصرف در مصارف خانگی بیش از ۱۰۰ مگاوات مدیریت مصرف صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: تا کنون برای مدیریت مصرف برق پنج هزار تفاهم نامه بسته شد که پیش بینی کردیم ۲۳۴ مگاوات به ما کمک کنند و برنامه داریم به ازای این مدیریت مصرف پاداش‌هایی را به مشترکان ارائه دهیم، که از مقدار ۱۴۰ مگاوات آن محقق شد، همچنین ۱۸۰ دیزل ژنراتور شناسایی شد و بیش از ۱۵ میلیارد تومان برق از این طریق تامین شد.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: در سال آینده برنامه داریم در شهر اصفهان نیز با همکاری شهرداری، جشن مدیریت مصرف را برگزار کنیم، همچنین نرم‌افزار مدیریت یکپارچه انرژی نیز طراحی شده است که وضعیت مصرف مشترک را به صورت آنلاین بررسی می‌کند که هم اکنون در سایت شرکت موجود است که مشترکان دیماندی می‌توانند با استفاره از شناسه قبوض از آن بهره ببرند.

روش های ثبت شماره تلفن برای دریافت و پرداخت قبض برق

همچنین مهرداد جنتیان، معاون خدمات فروش و پس از فروش شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اظهار کرد: سامانه سمیع سال ۹۱ برای اولین بار در کشور افتتاح شد، که اعتبار بخشی خوبی در آن جذب شده‌است و حدود ۵۰۰ هزار تردد شهری توسط این سامانه حذف شد، این سامانه به شماره تلفن ۳۸۱۲۱ از ساعت ۷ صبح تا ۱۰ میزبان تماس‌های مردم است.

وی افزود: همچینن سامانه بصیر نیز در این شرکت راه اندازی شده‌است که تمام فرایندهای مشترکین از شروع تا پایان را مورد نظارت و پیگیری قرار می‌دهد این سامانه از شکایت‌های مردمی پیشگیری می‌کند و خط کش اندازه گیری برای پرسنل شرکت شده است. 

معاون خدمات فروش و پس از فروش شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: در شش ماهه ابتدایی سال ۹۸ در حدود ۳۵۶ هزار درخواست غیر حضوری از طریق تماس با سامانه سمیع انجام شد که حدود یک میلیون ۲۱۱ لیتر سوخت صرفه جویی شد همچنین حدود ۵۰۰ هزار کاغذ در سیستم‌های اداری حدف شد و در کلیه امور اجرایی بایگانی فیزیکی نداریم.

جنتیان افزود: در بدترین حالت خدمات این شرکت ۴ روزه به مردم ارائه می‌شود که در این زمینه رتبه اول کشوری را داریم، وصول مطالبات به ۹۳ درصد در سال رسیده‌است، سامانه حذف قبوض نیز، از ۲۵ خرداماه با شروع طرح ملی قبض سبز شروع به کار کرد.

وی اضافه کرد: تا کنون شماره تلفن یک میلیون و  ۴۰۰ هزار مشترک جمع آوری شده است، روش‌های مختلفی از جمله بروشورهایی که با قبوض به منازل ارسال شد، همچنین مراجعه به دفاتر پیشخوان و مراجعه به سایت شرکت، برای ثبت شماره تلفن همراه وجود دارد، برای به روز رسانی تلفن‌ها نیز که مشکلاتی برای مالک و مستاجر به وجود می‌آورد از طریق سامانه سمیع انجام می‌شود.

معاون خدمات فروش و پس از فروش شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: تا کنون با تعدادی از شرکت های ارائه کننده سرویس های پرداخت تا کنون  قرار داد بسته شده است؛ همچنین اپلیکیشن ملی توسط توانیر راه انرازی شده است که با مراجعه به ان مردم می‌توانند قبوض را مشاهد ه و پرداخت کنند.

۹۰ میلیاردتومان برای پروژه‌های توزیع برق اصفهان هزینه شده‌است

هم چنین مجتبی رفیعی، مسئول مطالعات اقتصادی شرکت توزیع برق اصفهان اظهار کرد: تا کنون ۹۰ میلیارد تومان ظرفیت سازی برای ایجاد زیر ساخت‌ها و نرم‌افزارهای جدید ایجاد شده‌است، شش فیدر اصلی به مسیرهای تامین برق افزوده شد که قابلیت اطمینان شبکه را توسعه داده است.

وی افزود: نصب و تجهیز دو هزار کنتور هوشمند، پذیرش ۳۰ هزار انشعاب جدید، بهینه سازی و تقویت شبکه به میزان ۱۵۰ کیلومتر و فیدرگیری به منظور کاهش خاموشی و رفع حریم شبکه، احداث ۲۶۲ کیلومتر کابل خودنگهدار علاوه بر رعایت حریم ایمینی شهروندان و کاهش خاموشی‌های برق سهم چشمگیری در توسعه مدیریت سبز اصفهان داشته است.

مسئول مطالعات اقتصادی شرکت توزیع برق اصفهان افزود: در بحث اتوماسیون شبکه مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان هزینه شده‌است که در کاهش خاموشی‌ها تاثیر بسزایی دارد، نصب ترانس و احداث پست، مجموعا ۳۵ میلیارد تومان از منابع ملی هزینه شده است.

رفیعی افزود: همچنین در حوزه بهینه سازی و تقویت شبکه نیز در مجموع ۲۱ میلیارد تومان هزینه شده‌است که از جمله پروژه‌های انجام شده در این حوزه می‌توان به تبدیل  بیش از ۱۰۰ کیلومتر شبکه سیمی به شبکه کابل خودنگهدار اشاره کرد.

کد خبر 387440

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تولید برق برق رسانی پیک مصرف برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است

ایسنا/فارس استاندار فارس بزرگترین خدمت به عرصه تولید را مدیریت مصرف انرژی دانست و خواستار نقش‌آفرینی بسیج سازندگی در این عرصه شد.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جلسه قرارگاه محرومیت‌زدایی استان فارس با اشاره به نامگذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب خواستار جلب مشارکت‌های مردمی در راستای تحقق شعار سال شد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود بسیج سازندگی در راستای کاهش مصرف انرژی نقش‌آفرینی کند، افزود: ناترازی آب، برق و گاز از موانع جدی هستند که در برابر تولید ایستادگی می‌کند.

ایمانیه، بزرگترین خدمت به عرصه تولید را مدیریت مصرف انرژی دانست و افزود: راهکارهایی مانند انتقال آب از خلیج فارس، احداث چاه‌های عمیق و بارورسازی ابرها به صورت مقطعی می‌توانند انرژی پایدار را برای بخش صنعت تامین کنند.

استاندار فارس با تصریح اینکه با کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب در استان شاهد رونق چشمگیر پروژه‌های تولیدی خواهیم بود، گفت: تکنولوژی شرکت‌های دانش‌بنیان به یاری مجتمع‌های تولیدی در کاهش مصرف انرژی بیاید و این امر در مقیاس کلان می‌تواند نقش مهمی در مدیریت مصرف ایفا کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش خواستار بهره‌مندی از ظرفیت‌های بسیج برای راه‌اندازی نهضت صنایع دستی شد و افزود: با تأمین زنجیره تولید و فروش در عرصه‌های داخلی و خارجی می‌توان به ارزش افزوده و درآمدزایی چشمگیری دست یافت.

ایمانیه از آزادسازی ۳ هزار هکتار زمین برای اجرای نهضت مسکن روستایی خبر داد و افزود: با سرمایه‌گذاری در این عرصه شاهد پیشگیری از مهاجرت و کاهش حاشیه‌نشینی خواهیم بود.

استاندار فارس  در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت بسط حوزه‌های اعتقادی و معرفتی در جامعه افزود: تعریف پیوست فرهنگی برای پروژه‌ها نقش موثری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • مشهد با کسری ۴۶ درصدی تامین آب مواجه است
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان