Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس از اصفهان، بعد از ظهر امروز سامانه سپاد شرکت با حضور اردکانیان، وزیر نیرو افتتاح شد.

برخورد جدی دولت با استفاده کنندگان برق یارانه‌ای برای بیت کوین

در ابتدای این مراسم حمید علاقه‌مندان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان و حمیدرضا پیرپیران مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان توضیحاتی پیرامون وضعیت توزیع برق به مشترکان و آخرین اقدامات انجام شده در این مجموعه ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان در ادامه ضمن پرسیدن سوالاتی پیرامون سامانه سپاد عنوان کرد: وزارت نیرو در برخورد با کسانی که با برق با یارانه دولتی برای بیت کوین استفاده می‌کنند جدی است، در نگاه ما چنین کاری با قاچاق سوخت برابر است چرا که برای هر واحد بیت کوین 72 کیلووات ساعت انرژی مصرف می‌شود و این معادل قاچاق گازهای مصرف‌شده برای تولید انرژی است.

اردکانیان در پایان سامانه سپاد شهرستان اصفهان را در حضور ناهید تاج‌الدین و حیدرعلی عابدی نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی افتتاح کرد.

یک میلیون و 200 هزار مشترک برق در شهرستان اصفهان

حمیدرضا پیرپیران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت‌های توزیع مراقبت از ولتاژ تحویلی به مشترک است، این ولتاژ باید در درجه اول نمایش داده شود و درصورتی که خارج از بازه استاندارد قرارداشت مشکل شناسایی و رفع شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان ادامه داد: از آن‌جا که تعداد مشترکان در شبکه توزیع بسیار زیاد است، به طور مثال در شهر اصفهان 1 میلیون و 200 هزار مشترک، تکنیک‌هایی که برای مانیتورینگ شبکه استفاده می‌شوند بسیار محدودند، یکی از تکنیک‌ها آن است که برای تمامی مشترکان کنتورهای هوشمند نصب کنیم که قیمت بسیار زیادی دارد و تقریبا شدنی نیست.

وی خاطرنشان کرد: توزیع شهرستان اصفهان در اقدامی خلاقانه برای اولین بار در جهان در سطح شبکه فشار ضعیف مانیتورینگ کامل شبکه را از لحاظ ولتاژ و بار شبکه انجام داد، به این معنا که در هر لحظه از زمان، ولتاژ و بار هر نقطه از شبکه که مد نظر باشد با استفاده از محاسبات علمی با تقریب 90 درصد قابل نمایش است.

پیرپیران اظهار کرد: خروجی این سامانه مبنای سایر فعالیت‌ها مانند برنامه‌ریزی شبکه است تا هر نقطه از شبکه که اضافه بار پیدا کند یا ولتاژ از محدوده استاندارد خارج شود مورد بررسی‌های کارشناسی قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان اضافه کرد: در گذشته شبکه تنها تا سطح فشار متوسط مانیتور می‌شد و اطلاعی از وضعیت مشترکان نداشتیم، اما امروز بدون نیاز به گزارش تلفنی مشترکان متوجه هر تغییری در شبکه خواهیم شد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر چگونگی پردازش‌ با توجه به حجم عظیم داده‌ها و محاسبات در شبکه توزیع، پاسخ داد: نحوه استفاده از پایگاه‌های داده بسیار مهم است، در حال حاضر حجم داده‌های سامانه 200 میلیون رکورد است و هر لحظه بیشتر می‌شود اما سرعت کار به حدی بالاست که در کمتر از ده ثانیه وضعیت یک پست برق با حدود 700 مشترک را پایش می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم

به گزارش خبرنگار مهر، محسن ذبیحی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز نگاه به حوزه توزیع تغییر کرده است، افزود: این تغییر نگاه به واسطه وضعیت ناترازی ناشی از بد مصرفی به دست آمد.

وی این وضعیت ناترازی را فرصتی مغتنم برای توزیع دانست و اظهار کرد: همین امر باعث شد تا نگاه خود را به این حوزه تغییر داده و نسبت به ایجاد تغییر در مدل‌ها و قوانین گام‌های بلندی برداریم که همین امر موجبات تبدیل شدن تهدید به فرصت را فراهم آورد.

این مسؤول در ادامه با تاکید بر اینکه امروز شبکه توزیع نیروی برق همانند گذشته نمی‌تواند به صورت سنتی مدیریت شده و به همین خاطر نیازمند گذر از این مدل و حرکت به سمت هوشمندسازی در این عرصه هستیم.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه توزیع برق بر اساس مدل جدید (هوشمندسازی) انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای اصلی در این حوزه، تمرکز بر مشارکت مردم بوده و این امر باعث افزایش تاب‌آوری شبکه خواهد شد.

ذبیحی با تاکید بر اینکه ضامن موفقیت در حوزه مدیریت انرژی، مشارکت و همراهی مشترکان است، عنوان کرد: در همین راستا پویشی در راستای جلب مشارکت مشترکان شبکه توزیع برق راه‌اندازی شده است.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094240

دیگر خبرها

  • همسطح سازی حوضچه شیرآلات شبکه توزیع آب شرب شهرستان میاندوآب
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • تهدیدها را در توزیع برق به فرصت تبدیل کرده ایم
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست