Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست خبری شرکت توزیع برق اصفهان از رسیدگی به درخواست‌های مردمی با «سامانه سمیع و بصیر» و تجهیز ۳۵۰ نقطه شبکه توزیع برق به کلید فرمان از راه دور خبر داده شد. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ظهر امروز محمد مهدی عسگری در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت اظهار داشت: خانه فرهنگ مدیریت مصرف برق که از سال 91 فعالیت خود را آغاز کرده با توسعه فعالیت خود درحال تبدیل شدن به فرهنگسرای انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال تحصیلی گذشته 40 هزار دانش آموز در 120 مدرسه آموزش‌های لازم و مرتبط با مصرف برق را فرا گرفتند همچنین از ابتدای تیر ماه تاکنون در 50 فرهنگسرای شهرداری کلاس آموزش مدیریت مصرف برگزاری می‌شود یعنی هرشخصی برای کلاس‌های فرهنگسرا مراجعه کرده 20 دقیقه هم مدیریت مصرف رایگان آموزش دیده است.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان گفت: برای نخستین بار یک هزار و 300 تابلو ایستگاه اتوبوس با موضوع مدیریت مصرف برق نصب شدند، برنامه تلوزیونی «ب مثل برق» هرروز 10 دقیقه و در رادیو 3 روز در هفته برنامه‌های آموزشی مصرف برق ارائه می‌شود.

وی پیرامون فعالیت‌های فرهنگی در سال آینده تصریح کرد: درتلاشیم با دستگاه‌های مرتبط با انرژی‌های برق، گاز، نفت و محیط زیست همگام پیشروی کنیم همچنین با تفاهم‌نامه با صدا و سیما و سایر دستگاه‌ها بتوانیم مسائل اطلاع رسانی بهتری برای مدارس و مشترکان داشته باشیم.

عسگری افزود: 12 هزار مشترک بزرگ در سطح شهر داریم که مشترکینی هستند که اگر در تابستان برای مصرف همکاری کنند، پاداش ریالی دریافت می‌کند و طی دعوت و فراخوان به آن‌ها گفته شد در طرح‌های مصرف شرکت کنند.

وی ادامه داد: در این راستا 3 هزار مشترک تفاهم‌نامه امضا کردند و بین 80 تا 100 مگاوات مدیریت بار یعنی کاهش بار داشتیم که اگر نبود قطعاً خاموشی‌ها دو برابر بود و چنانچه این همکاری‌ها افزایش یابد در سال 98 خاموشی نخواهیم داشت.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع برق اصفهان بیان کرد: برای اولین بار در کشور در شرکت توزیع برق طرح تحقیقاتی ذخیره سازی سرما را داشتیم که انجام و به زودی وارد فاز اجرایی می‌شود و سیستم روز دنیا است که در نیمه شب آب را تا 0 درجه سرد می‌کند و نگه می‌دارد تا برای خنک کردن نیروگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

رسیدگی به درخواست‌های مردمی با «سامانه سمیع و بصیر»

معاونت خدمات مشترکین اداره شرکت توزیع برق اصفهان تصریح کرد: در یک سال گذشته 243 هزار تماس تلفنی داشتیم که 156 هزار تماس مشاوره و 78 هزار تماس ثبت شده بود که در این راستا 99 درصد درخواست‌ها به صورت غیر حضوری انجام شد.

وی با بیان اینکه سامانه سمیع و بصیر شرکت برق تا ساعت 9 شب پاسخگوست، افزود: سامانه سمیع درخواست را می‌گیرد و بعد سامانه بصیر که نظارتی است تمام مسائل و پیگیری‌های مردم را انجام می‌دهد و با پیامک مردم را در جریان روند کار قرار می‌دهیم.

مهرداد جنتیان تصریح کرد: مکان بایگانی پرونده‌ها کامل شده و 1 میلیون و 150 هزار پرونده الکترونیکی شده است که در این راستا 1 میلیون و 80 هزار کاغذ حذف شده و همه چیز مکانیزه است.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور سیستم پرداخت آنی راه اندازی کردیم، خاطرنشان کرد: در این سیستم بلافاصله پول خدمات واریز و سیستم ما از آن مطلع می‌شود درحالیکه در کشور 24 ساعت بعد متوجه می‌شوند.

معاونت خدمات مشترکین اداره شرکت توزیع برق اصفهان گفت: اصفهان 97 درصد وصول فروش با 550 میلیارد تومان دارای رتبه 4 و در بخش وصول مطالبات رتبه نخست را داراست.

تجهیز 350 نقطه شبکه توزیع برق به کلید فرمان از راه دور

مدیر دفتر دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق اصفهان با بیان اینکه باید پایان هرسال رقم دیسپاچینگ مشخص شود، گفت: در سال 93 پایان هر سال شاخص زمان خاموشی هر مشترک 850 دقیقه بوده که سال گذشته به 220 دقیقه رسیده و در افق 1404 به 30 دقیقه خواهد رسید.

وی افزود: با ارتقای سیستم مرکز کناکت سنتر در زمان بی‌برقی یا حوادث مشترکان مشکلات را به ما اطلاع می‌دهند و رسیدگی می‌شود و با استفاده از گروه‌های خط گرم بدون اینکه شبکه خاموشی اعمال شود به صورت 24 ساعته در صورت نیاز روی موارد تعمیری کار می‌کنند تا از خاموشی بیهوده جلوگیری شود.

مهرداد فرجی درباره استفاده از نرم افزار اتوماسیون شرکت برق گفت: نزدیک 350 نقطه از شبکه توزیع برق در شبکه فشار متوسط به کلیدهای فرمان از راه دور مجهز شده و فرمان قطع و وصل می‌دهند.

وی افزود: برای استفاده از دیزل ژنراتور در خاموشی‌های خواسته در مواردی که ناچاریم برق را قطع کنیم، 9 دستگاه خریداری شده تا محل‌هایی که لازم است برق قطع شود امکان استفاده مشترکان از طریق دیزل فراهم شود.

مدیر دفتر دیسپاچینگ و فوریت‌های برق شرکت توزیع برق اصفهان افزود: عیب یابی شبکه توزیع هوایی و زمینی تجهیزات انجام شده تا کلید زنی‌ها را کاهش دهند و استفاده از خط گرم برون سپاری شده تا آن‌ها با فراگیری آموزش به جای قطع شبکه با نصب تجهیزات امور لازم را انجام می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: از 5 تیر تا 18 مرداد مدیریت اضطراری بار را داشتیم و یک روز از این مدت ناچار شدیم از برنامه اعلامی قطعی برق خارج شویم که در کل 35 روز خاموشی اعمال شد و 18 تیر بالاترین و 20 تیر کمترین بار مصرف را داشتیم.

فرجی تصریح کرد: مشترکان می‌توانند با اعلام رمز رایانه روی قبض‌های خود به شماره 300035150 برنامه خاموشی‌ها را در سطح شهر به صورت پیامکی دریافت کنند.

نیروگاه خورشیدی برق در جرقویه افتتاح شد

در ادامه مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان گفت: در نیمه ابتدایی سال جاری به ویژه در خرداد و مرداد ماه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته پیک بار مصرف 2.5 درصد رشد داشته است.

وی افزود: بعد از ماه رمضان ساعت پیک از 13 به 16 و 17 رسید و رشد قابل انتظار با اجرای طرح‌های مختلف محدود شد و 35 درصد بین متوسط اوج بار در ایام مختلف سال با همین شاخص در تابستان فاصله داریم.

سارا صالحی بیان کرد: با هر 5 درصد رشد دما 15 درصد رشد بار داریم و اگر الگوی مصرف در مصارف سرمایشی را تغییر دهیم و از ابزارهای جدید استفاده کنیم یا الگوی بهتری اجرا کنیم می‌توانیم این عدد را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه در اصفهان رویکرد توسعه شبکه تولید بود، اظهار داشت: باید بتوان بهترین انتفاع را به سرمایه‌گذار رساند. سال گذشته در حوزه منابع توزیع گازی یک نیروگاه داشتیم که امسال 5 نیروگاه تولید پراکنده در مناطق صنعتی با 8 مولد مستقل و مجموع 10 مگاوات تولید برق راه اندازی شده است.

مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان با اشاره به سامانه خورشیدی گفت: نیروگاه خورشیدی در جرقویه با ظرفیت تولید 10 مگاوات برق افتتاح شده سامانه‌های خورشیدی کوچک نیز فعالیت دارند و 650 کیلووات مربوط به 34 سامانه به شبکه متصل‌اند.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد

به گزارش صدای ایران از ایلنا، جواد اوجی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و پتروشیمی‌ها در سرمایه گذاری میادین گازی رقم خواهد خورد که بر این مبنا برای نزدیک ۲۰ مخزن با ۱۴ شرکت تفاهمنامه امضا شد. این شرکت‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف تولید بالغ بر ۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری روی میادین گازی خواهند داشت و ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز در ۲ تا ۳ سال آتی به بهره برداری می‌رسد که هم خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به توسعه میادین گازی کشور کمک می‌کند.

وی افزود: تاکنون سابقه نداشت که واحد‌های پتروشیمی به توسعه میادین ورود کنند، مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها در توسعه میادین تاکید داشته‌اند و امروز این اتفاق رقم خورد.

وزیر نفت گفت: سال گذشته قرارداد‌های خوبی با شرکت‌های پتروشیمی در زمینه جمع آوری گاز‌های مشعل امضا کردیم که بخشی هم به بهره برداری رسیده است.

وی درباره تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی گفت: در زمینه تولید بنزین در مجتمع‌هایی که تولید متانول دارند تفاهمنامه‌هایی امضا شده است.

اوجی گفت: بخشی از تولید متانول کشور به سمت تولید بنزین سوق داده خواهد شد.

وی ادامه داد: امروز در بستری از کشور‌ها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافتند که ما نیز دانش فنی و طرفیت و توانمندی این حوزه را داریم بنابرین در برخی پتروشیمی‌ها که سهامدارن آنها تمایل داشته باشند با همکاری شرکت صنایع ملی پتروشیمی این اتفاق رقم می‌خورد.

وی تاکید کرد: این ریل گذاری باتوجه به این قیمت چند سال گذشته در محصولات متانولی و همچنین تامین ناترازی بنزین انجام شده است امروز در کشور چین هم این پروژه‌ها در حال انجام است ما نیز از خوراک متانول اقدام به تولید بنزین خواهیم کرد.

خبر در حال تکمیل می‌باشد...

دیگر خبرها

  • آمادگی ۱۰۰ اکیپ عملیاتی و پشتیبانی آبفا در سطح استان یزد
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • بیش از یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران نابود شد
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد