Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر حمید علاقه مندان پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مجموعه معاونت بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان برگزار شد، اظهار داشت: شرکت توزیع برق استان اصفهان بزرگترین شرکت توزیع برق مرکزی کشور و سومین شرکت توزیع بزرگ کشور از میان ۳۹ شرکت محسوب می شود و حدود یک میلیون و ۴۲۵ هزار مشترک را سرویس رسانی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما در میان شرکت های توزیع برق استانی رتبه نخست تعالی خدمت و نوآوری را کسب کردیم، افزود: ما توانسته ایم تراز شرکت خود را در خدمات در بین کل کشور به تراز اول کشوری دست برسانیم و بعد از آن مهم ترین دستاورد ما این است که بتوانیم در بین ۲۳ شهرستان اصفهان شاخصه های خود را به صورت یکسان تثبیت کنیم.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان با بیان اینکه پیگیر بهره مند کردن چهار میلیون و ۵۰ هزار هم استانی ما از تمام خدمات شرکت توزیع برق بوده ایم، ابراز داشت: به حد قابل قبولی در شاخصه های شرکت از جمله شاخص تلفات برق، میزان خاموشی به ازای هر مشترک و در خدمات غیر حضوری نیز به اهداف برنامه ریزی شده شرکت رسیده ایم و امید داریم در سال ۹۸ این برنامه  ۱۰۰ درصد اجرایی شود.

رویت پذیری، تعامل و هوشمند سازی از برنامه های آینده شرکت

علاقه مندان در ارتباط با برنامه های آینده شرکت گفت: در برنامه دوم شرکت که از سال آینده شروع می شود بحث رویت پذیری، تعامل و هوشمند سازی را خواهیم داشت و یکی از ابتدایی ترین مواردی که نیاز داریم این است که تعامل بیشتری با مردم داشته باشیم.

وی  افزود: شرکت توزیع نیروی برق دو مشکل قدیمی دارد که با کمک اصحاب رسانه رفع خواهد شد و مشکل اساسی این است که ما برای اطلاع رسانی به مردم نیازمند همکاری اصحاب رسانه هستیم و تا به حال این اطلاع رسانی برای ما مطلوب نبوده و در آن کوتاهی کرده ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان بیان داشت: دومین موضوع این است که صنعت برق استان علی رغم تلاش های بسیار زیادی که انجام داده به واسطه نیاز به تعامل و همراهی بیشتر مردم باید ارتباط خود را با مردم استان بیشتر کند و نحوه تعامل و ارتباط است که نیاز به همراهی اصحاب رسانه دارد.

 اصحاب رسانه موثر ترین افراد در ایجاد تعامل بین مردم و مسئولان هستند

وی بیان داشت: از اصحاب رسانه می خواهیم نیازهای مردم را به ما و نیاز های ما را به مردم برسانید تا ما بتوانیم خدمات خود را در آن راستا انجام دهیم وبه نوعی که هر آنچه ما راجع به مشترک خود اطلاع داشته باشیم مشترک هم بتواند در همان زمان و به همان میزان از مصرف برق خود مطلع شود.

علاقه مندان با اشاره به اینکه:این شرکت در سال ۹۷ حدود ۵۴ میلیارد تومان پروژه بهره برداری کرده که در هفته دولت در غالب ۲۵۰ پروژه ارائه خواهد شد،  گفت:  اکثر این پروژه هادر ۳۲ شهرستان در راستای توسعه شبکه و افزایش تعداد مشترکین جدید به انجام رسیده است و یک سوم پروژه ها در حوزه تعمیر و نگهداری پروژه هاست که می تواند منجر به کاهش خاموشی ها و تلفات شود.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین پروژه هایی که موفق به انجام آن شدیم برنامه نصب کنتور های هوشمند است و تا کنون ۲۰ هزار از مشترکین دیماندی را به کنتور های فهام مجهز کرده ایم و ظرف سه ماه آینده مجموعه مشترکین دیماندی که ۲۵ هزار نفر هستند را پوشش خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اصفهان بیان کرد: مشترکین دیماندی اصفهان بیشترین مشترک دیماندی در کشور هستند اما از آنجایی که ما در حوزه کنتور های هوشمند پیشتاز بوده ایم مرکز «داده ابر ششم کشور» در شرکت توزیع برق استان اصفهان مستقر شده و در حال راه اندازی است.

رونمایی از اپلیکیشن «نیرو نگار»

وی در ادامه افزود: ۶۶ درصد انرژی های شرکت توزیع برق استان اصفهان در بخش مولد ، حدود ۴۲ درصد انرژی در صنعت و ۲۴ درصد انرژی در کشاورزی مصرف می شود به همین دلیل پایداری انرژی دارای اهمیت بسیار بالایی است و کاهش خاموشی ها بیشترین میزان بهره وری را برای صنایع ما خواهد داشت.

علاقه مندان با اشاره به اینکه برای اولین بار در کشور شرکت توزیع نیروی برق در صدد برقراری رابطه با مشترکین است، اظهار داشت: امروز از سامانه «نیرونگار» رو نمایی خواهیم کرد و این برنامه که به صورت یک اپلیکیشن بر روی تلفن های همراه قابل استفاده است در فاز اول برای مشترکین دیماندی و در فاز دوم برای تمام مشترکین ارائه خواهد شد و می تواند اطلاعات مربوط به مشترک را برای مشترکین نشان دهد و هرگونه اتفاقی که در سیستم برق رسانی پیش آید برای مشترکین قابل مشاهده است.

وی گفت: از ۱۹ مرداد ماه خاموشی های با برنامه را پایان دادیم و از آغاز شهریور ماه ساعات اداری نیز به روال عادی بر می گردد و با توجه به تعاملی که با ادارات و سازمان ها داشته ایم و بدون اعمال خاموشی ها ، توانستیم ۴۱۰ مگاوات در مصرف برق صرفه جویی داشته باشیم.

کد خبر 4380335

منبع: مهر

کلیدواژه: برق شرکت توزیع برق اصفهان مصرف برق مردم علیه احتکار خبرگزاری مهر کرمانشاه روز خبرنگار بوشهر شهرکرد احتکار گرگان مشهد بیرجند شیراز خطبه های نماز جمعه یاسوج مجلس شورای اسلامی هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود